Automate programabile (PLC)

Automate programabile - esentiale pentru automatizarile industriale

 

Automatele programabile PLC sunt considerate a fi baza automatizarii industriale. Aceste sisteme joaca un rol esential in monitorizarea si in controlul tuturor proceselor tehnologice. Automatele PLC preiau datele de la senzori sau de la contactele unor relee de comanda, le prelucreaza in functie de necesitatile aplicatiei de automatizare, iar apoi transmit comenzi catre actuatori, in vederea controlarii proceselor automatizate. Automatele programabile Siemens existente pe piata si disponibile la noi, permit integrarea lor intr-o multime de industrii.

Ne adaptam cerintelor si nevoilor clientilor nostri cu ajutorul gamei de automate programabile PLC care variaza foarte mult, din punct de vedere al caracteristicilor tehnice. De aici se pot comanda automate programabile Siemens in diverse configuratii de unitate centrala (CPU) si diverse module digitale de intrari/iesiri (de la 8DI si pana la 32DI sau 8DO si pana la 32 DO pe modul, in functie de gama de PLC). Oferim si module analogice de intrari/iesiri (de la 2AI si pana la 16AI sau 1AO si pana la 8AO pe modul, in functie de gama de PLC).

 

Automat programabil in variante versatile

 

In oferta noastra sunt disponibile automate programabile PLC care pot fi utilizate intr-o gama larga de industrii, precum cea alimentara, industria chimica, industria farmaceutica, controlul masinilor din industria de prelucrare a metalelor si multe altele. Tablourielectrice.ro ofera clientilor si alte tipuri de sisteme pentru automatizarea instalatiilor electrice industriale si nu numai. Aici se gasesc multiple surse de tensiune, relee inteligente LOGO, precum si panouri operatoare HMI.

Utilizarea de automate programabile PLC, precum si a altor echipamente disponibile pe Tablourielectrice.ro, precum si module de comunicatiiswitch-uri si module de comunicatii, reprezinta o necesitate importanta la nivel industrial. Alege solutiile disponibile pe site-ul nostru, pentru eficienta garantata, versatilitate sporita si durata de exploatare crescuta.

Afiseaza: 1-24 din 79 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!