Relee inteligente (LOGO)

Releu smart pentru automatizarea proceselor in aplicatii industriale si comerciale


Sistemele de automatizare au un rol deosebit de important in modernizarea aplicatiilor de diferite tipuri, deoarece permit munca eficienta, fara implicare umana majora si cu control total de la distanta. O solutie eficienta din acest punct de vedere este oferita de sistemul de automatizare LOGO de la Siemens, care este compus din trei componente principale, ce lucreaza impreuna sub controlul unui soft specializat. In magazinul tablourielectrice.ro sunt disponibile pe langa relee inteligente si alte echipamente de calitate superioara, cum ar fi automate programabile, relee de suprasarcina, surse de tensiune etc.
 

 

Releu inteligent - parte esentiala a sistemului de automatizare


Automatizarea diverselor procedee ofera avantaje in diverse domenii de activitate. Pentru realizarea unor sisteme de cea mai buna calitate si cu multiple posibilitati de control pot fi intrebuintate modulele CPU dotate cu display care pot sa execute cele mai complexe programe logice, cu conectivitate si posibilitati de comunicare multiple si cu functionalitati extinse. De asemenea, pot fi intrebuintate si modulele de extensie cu intrari si iesiri analogice si digitale pe baza carora se pot adauga functionalitati suplimentare si se pot conecta un numar mai mare de senzori si dispozitive.


Releele smart ale sistemului inteligent LOGO pot fi conectate cu un display suplimentar, care afiseaza text pe sase randuri in trei culori de fundal si cu zece taste de programare, componenta care usureaza interventiile realizate asupra sistemului. Toate componentele releului inteligent LOGO sunt perfect compatibile si interoperabile, construite din materiale de calitate, existand si o gama care sunt sdunt si proiectate pentru a rezista temperaturilor extreme, vibratiilor, prafului si umiditatii.

Afiseaza: 1-19 din 19 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!