Sigurante Automate

Sigurante automate - descopera o gama variata pentru o casa smart


Gama noastra de sigurante si intrerupatoare automate iti ofera protectia instalatiei electrice a casei tale pentru a te simti cu adevarat in siguranta.

Alege un intrerupator automat de calitate, iar acesta va asigura o functionare optima, indiferent ca te afli acasa sau la birou.

Descopera gama de intrerupatoare automate de pe www.tablourielectrice.ro, prin care iti poti transforma intreaga instalatie electrica a casei tale intr-una sigura si deplin functionala.

 

Siguranta automata - ce beneficii ofera?


Este recomandat sa alegi o siguranta electrica automata a unui producator consacrat din mai multe motive. In primul rand, increderea este mereu pe primul loc, iar functionarea sigura in parametri, timp indelungat, iti da aceasta incredere. Sigurantele automate (intrerupatoare automate magneto-termice) te protejeaza la suprasarcina (consumul de curent peste valoarea dedicata a acelei sigurante automate) si la scurtcircuit. In acest fel te protejeaza de eventuale neplaceri majore, cum ar fi incendiile datorate defectelor din instalatia electrica. De asemenea, dupa declansare, nu este necesara inlocuirea acesteia (ca in cazul fuzibililor arsi), ci se rearmeaza siguranta automata daca a disparut cauza care a declansat-o, instalatia fiind in stare de functionare imediat.

Realizeaza-ti o instalatie electrica sigura pentru casa ta cu gama noastra de intrerupatoare automate (sigurante automate)! Descopera si gama de automate programabile (PLC) de pe tablourielectrice.ro, ce pot fi utilizate intr-o gama larga de industrii (alimentara, chimica, farmaceutica) si care joaca un rol important in monitorizarea si controlul proceselor tehnologice.

 

Afiseaza: 1-24 din 103 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!