Senzori

Senzor inductiv - parte esentiala a instalatiilor de automatizare


Senzorii inductivi sunt echipamente ce fac parte din diverse sisteme automatizate, avand rolul de a detecta fara contact prezenta unor metale. Modalitatea de functionare a echipamentelor de acest gen se bazeaza pe principiul inductiei electromagnetice, ce permite identificarea cu precizie, chiar si a celor mai mici particule metalice ce intra in raza de detectare a senzorului, mai exact in zona campului magnetic generat. In acel moment are loc o perturbare a campului magnetic ce este identificat de senzor si transformat in date utile.


Datorita acestei proprietati, senzorii inductivi de proximitate sunt utili, de exemplu,  impreuna cu releele inteligente LOGO, dar nu numai, intr-o varietate de aplicatii, cum ar fi sistemele de automatizare industriale, controlul masinilor, echiparea liniilor de productie in vederea automatizarii lor etc. De asemenea, sunt prezenti si in cadrul sistemelor de securitate, fiind folositi pentru detectarea armelor la intrarea in spatii securizate sau ca parte a diverselor dispozitive de tip SMART.
 


Senzorii inductivi - calitate la preturi corecte


Magazinul online tablourielectrice.ro ofera persoanelor interesate diverse modele de senzori inductivi de proximitate de tip PNP - NO de calitate superioară, fabricati din materii prime ce garanteaza rezistenta si functionarea ireprosabila. In oferta noastra sunt disponibili atat senzorii inductivi ecranati ce ajuta la reducerea interferentelor si a altor elemente perturbatoare, cat si varianta neecranata, destinata proiectelor unde eliminarea interferentelor nu este esentiala. Ambele variante sunt disponibile in variantele M8, M12, M16 si M30 cu Sn de 4, 8, 15, 16 si 30 mm.

 

Afiseaza: 1-24 din 45 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!