Protectii supratensiuni

Protectie supratensiune - care sunt beneficiile pentru locuinte si cladiri?


In ziua de astazi este necesar sa ai anumite dispozitive pentru a-ti proteja instalatia electrica si consumatorii electrici (aparatura electronica si nu numai) de eventualele defectiuni datorate supratensiunilor aparute in urma unor fenomene de origine atmosferica (produse de trasnet) sau a unor supratensiuni de comutatie (produse de intreruperi de scurta durata a tensiunii unor consumatori in sarcina, de mare capacitate).
...

 

De asemenea, protectia de supratensiune montata in tabloul electric constituie o investitie care te va ajuta sa economisesti bani pe termen lung. In plus, iti ofera si confortul psihic si increderea de care ai nevoie, aceea ca ai o protectie sigura a instalatiei electrice a casei tale si a aparaturii electrice din ea.
Asadar, protectia impotriva supratensiunii intr-un sistem trifazic este esentiala pentru prevenirea deteriorarii echipamentelor electrice si electronice.

 

Protectie la supratensiune - pune siguranta pe primul loc!


Alege dispozitivul de protectie la supratensiune pentru a te simti protejat in orice moment impotriva eventualelor probleme care ar putea aparea la sistemul de electricitate, datorate unor supratensiuni periculoase aparute in instalatia electrica a casei tale.
Vremea capricioasa si accidentele pot avea un impact devastator asupra sistemului de energie electrica din locuinta ta sau din cladirea de la locul de munca, asa ca ar fi bine sa fii precaut si sa investesti intr-un dispozitiv de protectie pentru supratensiune.
Nu trai cu grija ca echipamentele tale electronice sunt in pericol si opteaza pentru o protectie sigura si eficienta!
Cu ajutorul protectiilor pentru supratensiuni montate in tablourile electrice, vei putea avea linistea privind siguranța dispozitivelor tale, asa ca protejeaza-ti investiția.

Poti alege si din gama de accesorii paratrasnete de pe site-ul nostru pentru a te bucura de siguranta dorita. Consulta un specialist in instalatii electrice pentru a alege si instala dispozitivul de protectie pentru supratensiune potrivit!

 

Afiseaza: 1-18 din 18 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!