Sisteme de paratrasnet

Sistem paratrasnet si accesorii care garanteaza siguranta

 

Un sistem paratrasnet este o instalatie dedicata, care contribuie la protejarea persoanelor si a cladirilor ce ar putea sa fie afectate de efectele distructive ale trasnetelor. Sistemele paratrasnet sunt formate din elemente de captare, conductoare de coborare si prize de pamant si au functia de a intercepta, conduce si disipa curentul de trasnet la pamant. Sistemele din aceasta categorie protejeaza echipamentele electrice, cladirile si, mai ales, siguranta persoanelor, tocmai de aceea trebuie sa fie formate din piese si accesorii de calitate superioara.

Tablourielectrice.ro pune la dispozitie o gama larga de accesorii pentru un kit paratrasnet care sa faca fata tuturor provocarilor. De aici se pot comanda componente pentru sisteme paratrasnet, precum: protectii supratensiuni, bara de egalizare potential, contor universal de lovituri trasnet, conductor rotund produs din cupru stanat, tija si suport de tija pentru paratrasnet, dar si alte accesorii.

 

Sisteme paratrasnet si alte componente pentru securizarea cladirilor si persoanelor

 

In gama noastra am inclus accesorii pentru sistem paratrasnet de la branduri de renume, iar pentru fiecare accesoriu din aceasta categorie pot fi gasite cele mai importante caracteristici tehnice in denumirea produsului, dar si pe pagina dedicata acestuia. Tablourielectrice.ro pune la dispozitia clientilor si alte sisteme pentru siguranta cladirilor si a instalatiilor electrice, precum sigurante automate, senzori sau protectii diferentiale.

Suntem la dispozitia clientilor si partenerilor nostri cu produse calitative si cu toate informatiile tehnice necesare, la adresele noastre de contact disponibile pe site. Alege calitatea produselor de pe site-ul Tablourielectrice.ro, pentru instalatii sigure, fiabile si rezistente, in fata tuturor provocarilor!

Afiseaza: 1-21 din 21 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!