Contactoare

Contactor - dispozitivul esential pentru comutarea circuitelor electrice

 

Prin contactoare electrice intelegem acele dispozitive electromagnetice care joaca un rol esential in controlarea si comuntarea circuitelor electrice. Contactorii se folosesc inclusiv la automatizarea echipamentelor si a proceselor industriale. Un contactor electric este format din bobina electromagnetica si un intrerupator electric, iar prin actionarea sa poate sa permita sau sa intrerupa fluxul de curent in circuit, in functie de semnalele transmise de sursa de control.

In oferta noastra am inclus o gama larga de contactoare din care le poti alege pe cele mai bune, in vederea indeplinirii rolurilor acestei componente. Contactorul se foloseste la controlul echipamentelor, este util pentru protectia circuitelor si ajuta la automatizarea proceselor. De asemenea, in magazinul nostru se poti gasi si modele de relee de suprasarcina si protectii motor, folosite impreuna cu contactoarele, cu rol de protectie a circuitelor.

 

Contactor electric si alte componente importante pentru instalatiile electrice

 

In prezent, contactoarele folosite in industrii precum industria chimica, industria producatoare de masini, industria alimentara sau cea farmaceutica pot fi de mai multe feluri. Este vorba despre contactoare de comanda, folosite in sistemele de control automatizat, cele de putere, folosite la comutarea si controlul sarcinilor de putere mare. Iti oferim modele variate de contactori Siemens, de calitate, precum si diverse accesorii pentru contactoare.

Pe TablouriElectrice.ro gasesti toate componentele esentiale pentru dezvoltarea si intretinerea unor instalatii electrice si automatizari performante si eficiente. Pe langa modelele de contactor Siemens si accesoriile speciale pentru contactori electrici, din oferta noastra poti sa comanzi online si alte echipamente din categoria automatizari industriale, protectii diferentiale sau aparataj modular. Oferim solutii de calitate de la producatori recunoscuti la preturi avantajoase!

Afiseaza: 1-24 din 145 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!