Relee de suprasarcina

Releu de suprasarcina - echipament pentru protectia motoarelor electrice


Motoarele electrice sunt componente esentiale, utilizate in diverse tipuri de instalatii, precum cele de climatizare, de pompare a lichidelor sau a gazelor, precum si in alte aplicatii industriale diverse. Protejarea acestor piese este importanta, pentru ca reparatiile sunt costisitoare, iar pagubele produse in cazul nefunctionarii lor sunt majore. O problema des intalnita in acest sens este reprezentata de supraincalzirea motoarelor, eveniment ce poate fi evitat cu usurinta prin montarea unui releu de suprasarcina termica.


Releele de protectie la suprasarcina joaca un rol crucial in prevenirea deteriorarii motoarelor electrice prin monitorizarea temperaturii cu ajutorul unor senzori speciali. In plus, exista posibilitatea setarii unui punct ajustabil de suprasarcina, care, in momentul in care este atins, activeaza releul, ceea ce duce la reducerea alimentarii sau chiar la oprirea motorului.
 

 

Releu de protectie suprasarcina - dispozitiv proiectat pentru a proteja un echipament sau un circuit electric


Tablourielectrice.ro pune la dispozitia profesionistilor din domeniul electricitatii o gama variata de produse destinate proiectarii si constructiei de retele si sisteme cu utilizare in diferite domenii. Alaturi de releele de protectie la suprasarcina cu puteri nominale situate intre 0,04 kW si 45 kW, potrivite pentru orice tip de motor electric pot fi achizitionate si protectii pentru motor variate si contactoare pentru automatizarea echipamentelor si proceselor industriale. Releele de protectie impotriva suprasarcinii sunt componente esentiale pentru siguranta motoarelor electrice, deoarece nu permit aparitia suprasarcinilor, in acest fel extinzand semnificativ durata de viata a unui astfel de dispozitiv.

 

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Selectia ta:

Puterea nominala AC-3: 1.1kW ×

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!